Ajánlott nekem még a fogamzásgátló szedése?

Tisztelt Doktor Úr! Már jó pár éve nem szedek fogamzásgátló tablettát, más módon védekeztünk viszont most úgy döntöttem el szeretném kezdeni a fogamzásgátló szedését. 41 éves vagyok dohányzom, de semmilyen egészségügyi problémám nincs vagy nem tudok róla.Nem tudom mennyire lehetséges a trombózis hajlam öröklése szülőktől ugyanis sajnos apukám térd alatti vérrög általi érelzáródás és tüdőembóliában hunyt el. A kérdésem az lenne ön melyik fogamzásgátló tabletta szedését javasolná? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza védekezés tablettával témában

Kedves Kérdező! Esedezem, ha lehet, egyiket sem! Próbálja megszokni a helyi nagyom megbízható és ártalmatlan Patentex, vagy Pharmatex készítményeket, gél, kúp, tabletta kiszerelések között válogathat.Felhelyezésük után 5 perc múltán védve van 8 órán át. Akárhányszor azonnal továbbismételhető. Biztonsága a tablettával vetekszik. ha pontos a ciklusa, KOMBINÁLJA A NAPTÁR MÓDSZERREL. VÉRZÉS UTÁN, VAGY ELŐTT 5 NAPIG SEMMIT SEM HASZNÁLJON. A középső 10 napban meg ezeket.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2015. február 21., 17:28; Megválaszolva: 2015. február 22., 18:34
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?