Menses helyett barna folyásom van

Barátommal együtt voltunk, de védekeztünk. A menzeszem aznap jött meg, amikorra vártam, de nem úgy, ahogy vártam. Szinte egész menzesz alatt barna folyásom volt, mint amikor elmúlik. Most a 7. napon vagyok és még mindig tart, ám jóval világosabb. Terhességi tesztet csináltam negatív lett. Egy hete megbetegedtem, influenzás lettem, és antibiotikumot szedek. Lehetséges, hogy attól van? A hasam is fáj, és néha elkap a hányinger. Mitől lehet a barna folyásom?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza menses zavar témában

Kedves Kérdező Az Ön korában még gyakran kialakulatlan, pontatlan a háttérben az agyalapi mirigy hormonirányítása. Ezért pontatlanság gyakran mutatkozik. A barna szín akkor van, ha kevés vérzés szivárog elő a méhből és az idővel bebarnul keveredik a hüvely váladékkal. A piros vastartalmú hemoglobin a levegőn barna hemosziderinné alakul. Ez természetes folyamat, de a hasfájás és hányinger nem. Végezzen még egy terhestesztet első reggeli vizeletből, és ha negatív, de a tünetek fennállnak, mégis menjen orvoshoz.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2015. február 01., 12:53; Megválaszolva: 2015. február 03., 06:53
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45