Lehetek terhes?

Tisztelt Doktor Úr! Január 1-jén a barátom előváladékos kézzel felnyúlt a hüvelyembe, de 20 másodperc után ki is vette. Ma megjött a menstruációm, de nagyon félek, hogy mégis terhes lehetek, hiszen rengeteg ilyen esetet olvastam, hogy valaki a menstruáció előtti napokban esett teherbe és az együttlét utáni menstruáció hiába jött meg, a következő már nem és baba lett belőle. Ma voltam felíratni 72 órás tablettát, de az ügyeletes orvos nem írta fel, mondván felesleges, hiszen megjött, így a terhesség lehetetlen. A sok ellenpélda miatt azonban nagyon ideges vagyok. Ön szerint lehetséges, hogy terhes vagyok? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

Ha a menstruáció megjött akkor a terhesség nem valószínű.

Terhességi teszt végzésével ez megerősíthető.

Kérdés: 2015. január 02., 16:18; Megválaszolva: 2015. január 04., 19:44
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam