Menstruáció utáni vérzés

Kedves Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulók Önhöz, hogy cisztám volt ami elmúlt a menstruáció megjövetelekor, a nőgyógyászom írt fel fogamzásgátlót (még soha nem szedtem) Mirabella nevezetűt. Az első nap el is kezdtem szedni, rendszerint 7 napig tart nálam, most hogy szedem a gyógyszert még mindig tapasztalok vérzést, kis mennyiségűt. Szeretném tudni hogy ez mennyire normális? 21. jött meg és 27. kellett volna véget érni, de 28-29. még kisebb mennyiségű vérzésem van, ez mennyi ideig normális ha egyáltalán normálisnak nevezhető?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező! Valamennyi korszerű hormonális fogamzásgátló napi adagja kevesebb hormon, mint amit a saját petefészke aznapra termelt volna. Ezért gyakori gyógyszerkezdetkor, hogy szokatlan a kisebb dózis a méhnyálkahártyának és rendetlenkedő átvérzések, pontatlanságok lehetnek. A szedés pontos folytatásával, ha megfelel ez a gyógyszer önnek, ami valószínű, rendeződik a vérzés és évekig pontos lesz.

Kérdés: 2014. december 29., 20:40; Megválaszolva: 2014. december 30., 19:07
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma