• barna folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő! 23 éves nő vagyok. Még nem volt szexuális kapcsolatom. Nőgyógyásznál jártam már fertőzés miatt. Szinte mindig van valami hüvelyi folyásom, de mivel nem jár más tünetekkel, úgy tudom akkor ez a normális. A menstruációm egy éve megváltozott, sokkal kevesebb lett a mennyisége, de van, hogy egy hétig is eltart. Illetve olyan nyálkás a vérzés maga. A múlt és e hónapban sok alvadt vér is távozott belőlem. Valamint a menstruáció után közvetlenül barna folyásom indult. A múlt hónapban hígabb volt és még egy hétig tartott utána, most pedig 4 napig hígabb volt, utána pedig nyúlós barna(bár csak egy kicsi mennyiség). A kérdésem az lenne, hogy ennek mi lehet az oka? Hormonális probléma vagy valami más betegség állhat a háttérben? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a Pontatlan vérzések témában

        Kedves Kérdező! Lehet hüwlyi egyszerű krónikusan jelen kévő kőrokoó a háttérben, de valószinűbb a hormonális összhang hiba az irányító agyalapi mirigy és a petefészek között. Ennek részletesen pontos kivizsgálása vérvétellel végzett hormontükör vizsgálat lenne. De ha legalább 3 hónapra kiikztatná a botladozó saját hormonrendszerét és korszerű hormonális fogamzásgátlóval helyettesítené, ez lenne jelenleg a legegyszerűbb megoldás, A tabletták bármikori befejezésével megűjult lendülettel indulna helyesen el a saját rendszere. Mellesleg fogamzásgátolt is lenne, ha mocorogna Önben lassan egy ilyen irányú igény. A hüvely optimális védekező képessége helyreállítása és karbantartása érdekében recept nélkül kapható valamelyik hüvelyi protexint sterezze be és olvassa el a használatzi utasítást. Van krém ben, kúpban, gélben létező forma, igazítsa a használati választást és dönést jelen állapotához. Ha rendben van, a probiotikumot hetente egyszer érdemes évekig alkalmazni.


        Kérdés: 2014. december 03., 21:04; Megválaszolva: 2014. december 04., 15:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: