Már 4 éve folyamatosan visszatérő gombás nemi fertőzésem van. Hogy tudnám végleg megszüntetni?

Amikor volt az első nemi érintkezésem, akkor kezdett előjönni a gomba. Eleinte csak canestennel kezeltem, de hosszútávon nem jó megoldás, nem csak tünetileg akartam kezelni, azt akartam hogy ne jöjjön vissza többet. Az orvosok folyamatosan antibiotikumokat adtak, hogy ez majd meggyógyít, de sokszor csak rosszabb lett tőle. Teljesen bepánikoltam, kutattam utána, de mindenhol ugyanazt írják. Minden higéniai tényezőre nagyon odafigyeltem, de valószínűleg nem ez volt a probléma. Fontos információ, hogy nálam, illetve a páromnál is van a házban kutya, így sajnos könnyen betudjuk vinni az ágyba a kutyaszőrt(a mostani párom volt az első az életemben, bár volt egy 4 hónap, amíg egy másik fiúval voltam, akkor nem igazán jött elő ez a probléma, a mostaninál pedig jellemzően egy hónapban egyszer biztosan van). Én erre gyanakszom, csak nem tudom, hogy hogyan tudnám teljesen elkerülni ennek a veszélyét ilyen helyzetben. Most egy 2 hónapja a gyógyszertáros ajánlásával elkezdtem használni a Gynophilust és időnként a pymafucin kenőcsöt is használom mellé, ez eddig hatásosnak tűnik, bár tudom hogy a kenőcsöt nem használhatom folyamatosan és a kúpot is csak akkor használom, amikor érzem hogy lehet hogy baj lesz. Próbálok megtenni mindent a cél érdekében és én tényleg szeretnék egészséges lenni, mert ez a helyzet nagyon lehangoló és sok esetben igazán fájdalmas tud lenni, ami miatt semmilyen munkára, tanulásra, vagy barátra nem tudok figyelni. Alapvetően nagyon stresszes ember vagyok, de már tudom kezelni a helyzeteket, szóval biztosan nem krónikus stressz, amitől könnyebben előjöhet. Ami biztos, hogy nagyon érzékeny lány vagyok és könnyebben el tudom kapni a betegségeket, mint a többi lány, pedig szedek vitaminokat, aloevera berryt (és nem tudom ide tartozik-e, de rendszeresen mozgok isés egészségesen étkezek). Érdekes volt, hogy a múlt 2 nyarat Ausztriában töltöttem munkával, ahol az első nyáron volt barátom(nem volt kutyája a házban) és nem is jelentkezett tünet. Kérem segítsen!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelyfertőzés témában

Hamadszor próbálom elküldeni, most már rövidítve:Kedves Kérdező! Irasson fel 10 CNS kúpot bármely orvossal. Egymást követő nem vétző napon helyezze magasra hü elyébe. Legalább 2 x két óra múlva a testmelegben kenhetővé olvadt kúppal legyenek együtt, ez a partner tökéletes és egysszerű bekenése a visszaoltogatások elkerülésére. Egyúttal irasson fel 3 db Flucober, vagy Mikosyst-Gyno 150 kapszulát, ezeket szájon át kell bevenni, egyet-egyet indulóban mindketten, a harmadik a magáé, de egy hét múlva. A kúppal kiirtott minden élő kórokozót, de sajnos a hasznos hüvelyi védőbaltériumoka is. Ezek azonneli visszatelepatésére vekyen rcept nélkül kapható hüvelyi probiotikumot, sokféle van. Olvassa ela használati utasítást és az utolsó kúp után folytatólag helyezze fel őket, Ha végre rend van, a probiotikumot érdemes heti 1-2 x x hosszú távon használni.

Kérdés: 2014. október 06., 07:42; Megválaszolva: 2014. október 08., 12:03
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele