Női bajok vérzések

Tisztelt Doktornő. 38 éves 2 gyermekes anyuka vagyok. Jelen pillanatban vizsgálgatva vagyok mert a vérképem rossz.vas1,3.hemoglobin 76. Eddig semmit nem találtak.Nőgyogyászaton kaptam betadin kúpot .Semmi gond nem volt vele elhasználtam.p2 rákszűrésem van de fél év múlva kontrol.mert valamit találtak smire a betadint kaptam.viszont most a menzrszem után egy hétre véreztem 2 napig azóta is folyamar barna csúmya folyáspm van.a dokim megnézett ultrahangal de semmit nem mondott.mitől lehet?mit tegyek?Fogamzás gátlot nem szedek 1 éve nincs nemi életem.Válaszát köszönöm.,Nikolett

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Farkas Ágnes válasza a hüvelyfertőzés témában

Kedves Niki! A Betadine kúp nem a kedvenc gyógyszerem... Sok nő nem bírja használni, mert kipusztítja a normál hüvelyflórát is, és ezután biztosan panaszok jelentkeznek. Lehet, hogy Önnél is csak ennyiről van szó, és a kialakult gyulladás okozza a pecsételő vérzést. A rákszűrése rendben van, ez a lényeg, de a mostani panaszt ki kell vizsgálni. Nem kell ultrahangos eltérés, mert valószínű, hogy egy hüvelygyulladás okozza a jelenlegi panaszokat is. (Valószínű, a rákszűrésen is ez volt leírva, de csak találgatok...) Menjen vissza kontrollra, és nézzék meg a hüvelyt újra. Üdv. : Farkas Ágnes

Kérdés: 2020. december 03., 18:29; Megválaszolva: 2020. december 07., 22:26
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon