Mi tévő legyek?

Kedves Doktornő/Úr! Több orvosnál is jártam már a problémámmal, de mindenhol ugyanazt a választ kaptam. Kb. két hónappal ezelőtt volt egy kisebb gombás fertőzésem uszoda miatt. Erre kaptam egy krémet, kúpot, és két tablettát, amit szájon át kellett beszednem. A tüneteim elmúltak és az orvos sem talált semmit. A férjem is kezelve volt a biztonság kedvéért. Volt rákszűrésem, aminek az eredménye negatív lett. A problémám az, hogy szeretkezés után a férjem ondója csíp/mar és utána a lepedőn mindig látom pecsételő vérzésnek a nyomait. Nem is mondanám kimondottan vérnek, inkább narancssárgás foltocskák. Szintén elmentem orvoshoz, aki nem talált méhszájsebet, sem fertőzést, sem gombát és csak tejsavas kúpot írt fel. A tüneteim ettől sem enyhültek és minden szeretkezésnél megvannak. Még soha nem szültem, nem voltam terhes, és symicia fogamzásgátlót szedek. Mi lehet a probléma? Hogyan lehetne kezelni? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza a hüvelyi panasz témában

Tisztelt Kérdező! Sajnos látatlanban, vizsgálat nélkül, csupán a panaszokra szorítkozva nehéz tanácsot adni. Próbáljon meg tejsavas irrigációt végezni. Figyelje meg, hogy az öblítéshez használt oldat is csípi e? Lehetséges hogy hüvelyszárazság miatt horzsolások vannak a hüvelyében és közösülést követően az okozza a barnás folyást és a csípős érzést. Talán a közösülésben kéne egy két hetes szünetet tartani! Üdvözlettel: Dr. Törő

Kérdés: 2014. május 30., 11:58; Megválaszolva: 2014. május 31., 11:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon