Canesten Kombi utáni vérzés

Tisztelt Doktornő! Canesten Kombi hüvelytablettát használtam. A 3. tabletta után enyhe vérzés jelentkezett, majd egyre jobban erősödött, derék és hasi tájon is érzek egy kis fájdalmat. Ez esetleg allergiás tünet is lehet? Mit tegyek ebben az esetben? Előre is köszönöm szépen a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza alhasi fájdalom témában

Kedves Kérdező! A szertől nem lehet vérzés, ha allegia lenne, sen vérzésként jelentkezne. Vélhetően enyhe hormonális összhang hiba okozta a rendetlenséget, valószínűleg spontán rendeződni fog. Vajjon miért használta a Canesten-t? Orvos rendelte, vagy öndiagnosztizálta magát? Minden gyógyszer a hüvelyben feldúlja annak normális biológiáját és a tejsav védő baktériumokat, ezért befejezésül alkalmazzon hüvelyi protexinek közül valamelyiket. Recept nélkül kapható sokféle, olvassa ela használati utasítást.

Kérdés: 2014. április 27., 10:31; Megválaszolva: 2014. április 28., 07:21
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...