Meh sullyedes

Tiszteld Doktor Ur/No! Egy ismerosom anyukajanak meh sullyedese lett.Nehezet emelt kerteszkedes kozben, es erezte hogy valami gond van.Egy ido mulva elment orvoshoz, aki azt tanacsolta varrassa vissza.Utana nezett a neten es azt olvasta hogy volt aki felvaratta, es utana megint leszakadt.Ugy gondolja mivel annyira meg nem zavarja, bar neha kicsit faj, de a pisilesnel nem okoz neki problemat, ezert nem szeretne korhazba menni.Szeretnenk tudni mennyire kell komolyan venni ezt a problemat, illetve milyen kovetkezmenye lehet ha nem varratja vissza? Koszonjuk valaszat, Erzsebet

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza méhsüllyedés témában

Az állandó kieséstől és a dörzsöléstöl állandó panaszai lesznek. Ha a méhe süllyedt le akkor méheltávolítás javasolt hüvelyen keresztül / Crossen/ műtét.

Kérdés: 2013. február 22., 16:39; Megválaszolva: 2013. február 25., 10:33
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Méhsüllyedés - menstruáció
Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy menstruáció alatt a méh lejjebb kerülhet? (Egyébként hátrahajló méhem van, és a szülést követően...
Méhkivétel
Méhsüllyedés miatt méhkivételt javasol az orvos. A kérdésem, hogy a műtét után, évek során milyen utóhatások fordulhat elő.? félek, hogy meg...
Méhsüllyedés?
Üdvözlöm! Idén leszek 40 éves, 2 gyermeket szültem. Az első gyermekem szülésénél magasfalú hüvelyrepedésem volt, ennek a gyógyulása elég...
méhsüllyedés
Üdvözlöm! Első szülésem után hüvelygyengeséget tapasztalok ill méhsüllyedést is, tapintható a méhszáj, sajnos ami eddig nem...
Mehsüllyedésem lehet?
Tisztelt Doktornő, /Doktor Úr A második kisfiam születése után a külső nemi szerveim nem úgy néznek ki mint terhességem előtt.Úgy kidudorodik...