Méhkivétel

Méhsüllyedés miatt méhkivételt javasol az orvos. A kérdésem, hogy a műtét után, évek során milyen utóhatások fordulhat elő.? félek, hogy meg fog süllyedni a hólyag is kötőszöveti gyengeség miatt (korábban volt nálam inkontinencia) . A tartós gyűrű használatot nem javasolják, mellékhatásai miatt. Mit lehetne tenni? Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Somorjai Attila válasza méhsüllyedés témában

Tisztelt Kérdező,

Amennyiben a méhsüllyedése olyan fokú, hogy orvosa méhkivételt javasolt, akkor jobban jár a műtéttel, mert az Ön számára káros és kellemetlen hatások elkerülhetővé válnak. A hólyag süllyedésével ilyen esetben nem feltétlen kell számolni, viszont a méh esetleges előesése komoly gyulladás és fertőzéses szövődményeket vonhat maga után.

Tisztelettel: Dr. Somorjai Attila

Kérdés: 2013. február 15., 10:08; Megválaszolva: 2013. február 20., 02:07
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Méhsüllyedés - menstruáció
Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy menstruáció alatt a méh lejjebb kerülhet? (Egyébként hátrahajló méhem van, és a szülést követően...
Meh sullyedes
Tiszteld Doktor Ur/No! Egy ismerosom anyukajanak meh sullyedese lett.Nehezet emelt kerteszkedes kozben, es erezte hogy valami gond van.Egy ido mulva elment...
Méhsüllyedés?
Üdvözlöm! Idén leszek 40 éves, 2 gyermeket szültem. Az első gyermekem szülésénél magasfalú hüvelyrepedésem volt, ennek a gyógyulása elég...
méhsüllyedés
Üdvözlöm! Első szülésem után hüvelygyengeséget tapasztalok ill méhsüllyedést is, tapintható a méhszáj, sajnos ami eddig nem...
Mehsüllyedésem lehet?
Tisztelt Doktornő, /Doktor Úr A második kisfiam születése után a külső nemi szerveim nem úgy néznek ki mint terhességem előtt.Úgy kidudorodik...