• Méhsüllyedés - menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy menstruáció alatt a méh lejjebb kerülhet? (Egyébként hátrahajló méhem van, és a szülést követően méhsüllyedésem lett, ami azóta kezelés alatt van.) Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a méhsüllyedés témában

        Kedves Kérdező! A nők 15 %-ban kiseb-nagyobb mértékű hátrajlott méhhel rendelekznek. Méhsüllyedés szülés után normál pozicióju méhhel gyanúgy előfordulhat, ez genetikai szövet adottság kérdése is. Ezt kezelni, fiatal korban javítani az intim torna elsajátatásával van esély, Ha további szülési tervei nincsnek, műtét korrigálná helyre végleg, beszélje meg orvosával. A menzesz az anatómiai helyzeten nem változtat, legfeljebb az átmeneti vérbővebb szöveti fellazulás miatt érezheti így szubjektiven


        Kérdés: 2014. július 22., 11:19; Megválaszolva: 2014. július 24., 10:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: