Hormon eredmeny

Tisztelt Doktor Ur, A baba varat magara, igy alap kivizsgalasokon v ettunk reszt. A 2. Napi hormon erhedmenyem: TSH 0.06 mIU/L, ref: 0.4-4 Szabad T4: 12.43 pmol/L, ref: 7.9-14.4 LH: 2.07U/L ref: 2.12-10.89 FSH: 6.29 U/L, ref: 3.85-8.78 Prolaktin: 225.7 mIU/L, ref: 70.8-566.5 Osztradiol: 267.7 pmol/L, ref: 99.1-447.9 Progeszteron: 1.9 nmol/L, ref: 0.98-4.83 Tesztoszteron: 1.6 nmol/L, ref: 0.4-2.6 A 13. Napon volt Follikulometria, egy osszeesett tuszot latott az orvos, jellemzoen LH teszt alapjan a 11. Nap van tuszorepedes. Sajnos a11. Nap hetvegere esett, igy nem tudom, h valojaban volt e tuszorepedes, nem tudtam UHra menni. A 16. Napon vett ver hormoneredmenye: Progeszteron: 23.4nmol/l, ref: 2.3-56.6 a lutealis fazisban. A ciiklus 26 napos volt. Kedeseim: Lehetett peteeresem? Ez a progeszteron szint nem tul alacsony a beagyazodashoz? A TSH alacsony szintje pajzsmirigy tulmukodesre utal, van e teendo ezzel annak fenyeben, h babat szeretnenk? 1 eve mertek utoljara TSH-t, akkor 0.52 volt. Halas koszonettel, Marta

Dr. Csősz György válasza meddőség témában

Ránézésre minden rendben van de ezeket az adatokat aENDOKRINOLÓGUSSAL KELL MEGNÉZETNI: Nem nőgyógyásszal!

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2013. január 19., 11:04 ;Megválaszolva: 2013. január 21., 16:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Babavárási nehézségek
Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy 2,5 éve próbálkozunk a párommal, hogy legyen gyermekünk, de mindidáig hiába. Sajnos...
meddő vagyok
Doktor úr nekem 2008-ban volt méhenkívüli terhességem és azóta nem esek teherbe ez meddőség lehet. A válaszát előre is köszönöm
Mire számítsunk?
Tisztelt Doktor Úr! Azért fordulok Önhöz, mert nagyon el vagyok keseredve és több szakember véleményét szeretném hallani. Tudom, hogy így...
Petevezeték elzáródás?
Kedves Doktor úr! A petevezeték (ek) elzáródásának okairól érdeklődnék. Olvastam, hogy korábbi műtét és egyéb eljárások, illetve nemi úton...
Meddőség kevés progreszteron miatt
Tisztelt Doktor Úr! 38 éves vagyok, a férjem 50. Már 20 hónapja próbálkozunk a babával, de eddig sikertelenül. Mindkettőnknek van már gyermeke az...