Műtét után!

Tisztelt doktor úr/nő! Engem 4hete műtöttek, cisztával és myomával. Azt szeretném kérdezni, hogy folyamatosan mérem a lázam, és 37, 0-37, 3 fok között van a hőmérsékletem. Viszont ha feszkek, nincs több 36, 8-nál a hőmérsékletem. Fájdalmaim már mulandóak csak a varrataim fájnak, húzodnak. Hogy ez természetes folyamat, vagy mennyek vissza az orvosomhoz. Köszönettel.: Milotay Judit

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza nőgyógyászati műtét utáni hőemelkedés témában

Kedves Kérdező. A szervezet hőmérséklete nem állandó, anyagcsere folyamatok és terhelés különbsége változtat néhány tizedet. De hormonális háttérállapot is. Az elvégzett nagy műtét gyógyulása is szerepet játszhat ebben a beavatkotás körül mindenképpen termelődhető lobtermékek miatt. Csak akkor van jelentősége, ha kifejezett fájdalmasságot érez és a hőmérséklete 37, 5 felett5 állandósul.Nyugadjon meg, ennyi idővel a műtét után szépen gyógyult.

Kérdés: 2012. október 19., 13:31; Megválaszolva: 2012. október 22., 10:58
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gardnerella vaginalis kezelése
Hormonok - akne
Hámsejtrendellenességek
Mellfájdalom
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Rendszeresen enyhe mellfájdalmat érzékelek. Csak a bal mellemben, amelyik nagyobb is (mindig valamivel nagyobb volt, és...
Gyerektervezés, hormonkérdés
Kedves Doktorúr! Ösztrogén dominancia gyanújával kértem 21. napi vértesztet, . A papíron nem ösztrogén van írva hanem ösztradiol. Oestradiol: 565...