Közösülés

Tisztelt Doktor Nő! Az oldalon több olyan hozzászólással találkoztam, amiben közösüléssel kapcsolatos problémában kérnek segítséget. Volt párommal hónapok alatt nem tudtunk eljutni a szexig. Akárhányszor próbáltuk sohasem tudott behatolni. Azt mondta túl szűk vagyok. Később már annyira rástresszeltem a dologra, hogy szerintem azért sem ment. Egyiken sem erőltettük az együttlétet, hanem másféle módokon (főleg orálisan) elégítettem ki. Megjegyzem ujjazás által sem tudott egyszer sem orgazmushoz juttatni. Saját magamnak csiklóingerléssel tudok orgazmust okozni, egymás után akár többször is. Azóta próbáltam különböző tárgyakkal (3-4 cmes átmérőjű parfümös üvegekkel pl.) behatolni magamnak és bár az elején valóban elég nehezen ment, feszített, de amikor sikerült behatolnom utána már kellemes volt. Most van egy új párom, akivel nagyon szeretjük egymást. Csak félek az első együttléttől a fent említett oknál fogva. Ezért mindig találok kifogásokat, miért ne legyünk együtt. De nem húzhatom a végtelenségig és nem is akarom. Hogyan lehetne megoldani ezt a problémámat? Nem hiszem, hogy mentálisan van, boldog és kiegyensúlyozottnak érzem magam. Vannak esetleg valami gyakorlatok, vagy pózok, amik megkönnyítik a behatolást? Még egy kérdésem van: gátprobléma okozhatja a behatolási nehézséget? Előre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hüvely témában

Kedves érdező! A nemiszervek összepasszoló méretével számos csacska vélekedés terjed. Normál határokon belűl nem számít a méret. Gondolja el, hogy szülésnél a végtelenűl tágulékony hüvelyfal az Ön korában át tud engedni egy 36 centi kőrfogatú nagyobb magzatfejet is. Higyje el, még kevésbé bejáratott hüveky esetében is csak szeretetteli gyengédség és idő kérdése, hogy minden rendben menjen. Amit feltétlenül javasolok: eleinte használjon sikosító zselét, például Dermolin nevűt, amit tubusban recept nélkül kiad bármely patika. Ebből aktus előtt mindössze babnyi zselét kenjen a hüvelybejárat köré, és meglátja, minden problémája, félelme eltűnik. A zselé színtelen, szagtalan, íztelen, szilikon tartalmú. Idővel nem lesz szükség már rá. Sok sikert!

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. június 16., 18:51; Megválaszolva: 2012. június 18., 13:30
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma