• Tini-kérdések

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A lányom 14 éves lesz májusban, és 1-1, 5 éve sárgás-fehéres folyadék távozik a hüvelyéből. Nem tudjuk, ez egészséges-e. A lányom nagyon tiltakozik a nőgyógyásztól, ezért gondoltam, felteszem itt a kérdést. Még nem menstruál, de az osztályába rajta kívül egy lánynak "nem jött meg", és ezt igazából szégyenli. A folyás miatt le akarja borotválni a szeméremszőrzetét, de ezt sajnos nem tudom, hogy szabad-e neki, hogy egészséges-e ennyi idős korban. Miért van ez az ún. folyás, mit lehet ellene tenni? Leborotválhatja? Van esetleg valami menstruáció-elősegítő módszer? Válaszát előre is nagyon köszönöm! Üdvözlettel: Tóth Nikolett

        Dr. Csősz György válasza a hüvelyi folyás témában

        Szabadság miatt csak most válaszolok. A szeméremszörzetnek semmi köze az esetleges fertőzésekhez. álltalában nem egészséges a leborotválás csak divat. A panaszmentes folyás nem kóros, de leoltást kellene esetleg csinálni belőle. Vigye el orvoshoz a lányát. nem a lánya dönt hanem maga!


        Kérdés: 2012. január 29., 18:57; Megválaszolva: 2012. február 04., 20:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: