• Alagút szindróma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Párom 27 éves férfi, kézzsibbadásra panaszkodott, elmentünk orvoshoz, de átküldték ey másik korházba. Viszont oda csak nov. 9, -én mehetünk. Már ott tartunk, hogy már nemcsak a bal keze hanem a jobb is, nemhogy csak zsibbad, de fáj is neki. Kínozza, nem tud aludni, helyt állni sem ennyi alvással a munkahelyén. Van e valami házi megoldás a fájdalom enyhítésére? Sem a vizestörülköző sem a kézlógatás nem hat, gyógyszerekkel sem jártunk sikerrel.Kérem segítségét

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a alagút szindróma témában

        Kedves Kérdező! A csukló éjszakai rögzítése jó hatású pl. a gyógyászati segédeszköz boltokban kapható csuklórögzítők segítségével pl. Futuro. Emellett jó hatású lehet helyileg a csukló tenyéri felszínére éjszakára felhelyezett antiflogisztikus pakolás, melyet a háziorvosa is felírhat Önnek. Próbálja meg ezeket.


        Kérdés: 2011. október 01., 00:05; Megválaszolva: 2011. október 03., 20:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: