• Kéztő alagút szindróma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2016 május 4.én volt kéztő alagút szindróma műtétem a jobb kezemen. Azóta 3 munkahelyet vesztettem el így elég kétségbe esett vagyok 29 evésen. Hiába volt a műtétem a kezemet még a mai napìg nem tudom terhelni.egy fél éve volt fiziko terápia amely segített kissé a kezemen de émelygő rosszulléteim voltak -közbe. Jelenleg dolgozok viszont mind a két kezem görcsös nyomó érzettel dagad a munka végére. Feszìt és fájdalmas. Kihez forduljak vagy milyen vizsgálattal tudom kideríteni hol van a szervezetemben a probléma? A betegség elkezdődött egy ideje már a bal kezembe is de félek megműttetni mert egyszerűen nem használt a jobb kezemen sem. Rosszabb lett a kezem mint volt csak a zsibbadás szűnt meg. Mit tehetnék hogy végre ismét ne fájjon a kezem?. Köszönöm a figyelmet és esetleges válaszukat. -

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a alagút szindróma témában

        Kedves Kérdező! Csukló alagút szindróma műtét után kiújulhatnak a tünetek, ha az ízületet Továbbra is fokozott fizikai terhelés éri. A kiújulást UH és ENG vizsgálat támasztja alá.Panaszaival forduljon ismét neurológusához, vagy a műtétet végző orvoshoz. A másik csuklóján észlelt fájdalat valószínűleg ugyanez a betegség okozta. A teendő is azonos.Hosszú távon keressen olyan munkát, ami Kevésbé terheli a kéz ízületeit. Addig is krémek, masszírozás, tornáztatás segíthet. Minden jót kívánok.Üdvözlettel:Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2017. május 26., 18:21; Megválaszolva: 2017. május 29., 12:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        ENG: Mko. alsó és felső végtagokon symmetricus norm. vezetési sebesség értékek. Perifériás idegi károsodás nem igazolható. Kérdezném, hogy e leletem, teljesen kizárja az ALS lehetőségét? Fasciculatio nincs, csak claudicatio, de az...
        Kedves Tisztelt Dr. Szappanos Zsuzsanna! Azt szeretném most megkérdezni Öntől Nagy Tisztelettel,hogy a legutóbb kórházi kezelés után megállapítottak mely betegséghez tartoznak,tehát mi a neve? Tudja doktornő engem évek óta Hallervorden-Spatz...
        Ez a lelet távleletezéssel készült: Koponya MR vizsgálat: axiális T2, FLAIR, DW, SWI, coronalis T2, sagittalis 3D T1, 3D TOF MRA, valamint rekonstrukciós képek készültek. Klinikum: Gyakori erős fejfájás. Jobb oldali arcfélzsibbadás. A IV....

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.