Kéztő alagút szindróma

2016 május 4.én volt kéztő alagút szindróma műtétem a jobb kezemen. Azóta 3 munkahelyet vesztettem el így elég kétségbe esett vagyok 29 evésen. Hiába volt a műtétem a kezemet még a mai napìg nem tudom terhelni.egy fél éve volt fiziko terápia amely segített kissé a kezemen de émelygő rosszulléteim voltak -közbe. Jelenleg dolgozok viszont mind a két kezem görcsös nyomó érzettel dagad a munka végére. Feszìt és fájdalmas. Kihez forduljak vagy milyen vizsgálattal tudom kideríteni hol van a szervezetemben a probléma? A betegség elkezdődött egy ideje már a bal kezembe is de félek megműttetni mert egyszerűen nem használt a jobb kezemen sem. Rosszabb lett a kezem mint volt csak a zsibbadás szűnt meg. Mit tehetnék hogy végre ismét ne fájjon a kezem? . Köszönöm a figyelmet és esetleges válaszukat. -

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza alagút szindróma témában

Kedves Kérdező!

Csukló alagút szindróma műtét után kiújulhatnak a tünetek, ha az ízületet Továbbra is fokozott fizikai terhelés éri. A kiújulást UH és ENG vizsgálat támasztja alá.Panaszaival forduljon ismét neurológusához, vagy a műtétet végző orvoshoz. A másik csuklóján észlelt fájdalat valószínűleg ugyanez a betegség okozta. A teendő is azonos.Hosszú távon keressen olyan munkát, ami Kevésbé terheli a kéz ízületeit. Addig is krémek, masszírozás, tornáztatás segíthet. Minden jót kívánok.Üdvözlettel:Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2017. május 26., 18:21; Megválaszolva: 2017. május 29., 12:08
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mozgásprobléma
Tisztelt Doktor Úr! Tavaly ősszel enyhe alagút szindróma alakult ki a bal karomban, amit a műszeres vizsgálat is alátámasztott. Mivel a vizsgálat...
alagút szindróma
Kedves Doktor Úr! Fél éve az üzemorvosom alagút szindrómát diagnosztizált nálam. A panaszom az volt, hogy a bal kézfejem a kisujjam felől...
Alagút szindróma
Párom 27 éves férfi, kézzsibbadásra panaszkodott, elmentünk orvoshoz, de átküldték ey másik korházba. Viszont oda csak nov. 9, -én mehetünk. Már...
Carpális alagút szindróma
Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! Engem október 6.-án fognak műteni carpális alagút szindrómával. Az a kérdésem, hogy műtét után mire kell...
Alagút szindróma
A párom 27 éves, fizikai munkát végez napi 15 órában.Éjjel 2-kor felébred, kézzsibbadásra panaszkodik, ami mostanra egészen a könyökéig terjed...