Ilyen vizsgálatnál be kell feküdnöm?

Tisztelt dr Úr/Nő

Azt szertném kérdezni hogy a következő vizsgálatokkal be kell-e feküdnöm:

-Tudat állapt vizsgálat/alváséberenlét vezérlésének vizsgálata

-Agyidegek vizsgálata

-periférias idegrendszer vizsgálata

- Koordinatii vizsgálata

-Vegetativ iideg rendszer vizsgálata

Kortikális lebeny funkciók vizsgálata

Hogy ezek mit is jelentenek mit vzsgálnak ezzekkel, mert jelenleg nem tudok orvoshoz menni mert nem tartózkodok otthon csak szeretném tudni azért.köszöm előre is

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza neurológiai vizsgálat témában

Kedves Kérdező!

Ezek a fizikális neurológiai vizsgálat részei, melyeket az orvos végez el Önön műszerek nélkül. Ezek részben a megfigyelésén (vielkedés, beszéd) , másrészt tényleges vizsgálatán alapulnak. Bentfekvéssel biztosan nem járnak. Az idegrendszer állapotára, esetleges károsodására lehet következtetni a vizsgálati eredményekből.

Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2010. január 11., 13:17; Megválaszolva: 2010. január 11., 13:17
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
idegrendszeri vizsgálat
Tisztelt Doktornő! A közeljövőben egy munkakör betöltéséhez szükséges alkalamassági vizsgálaton kell részt vennem, ahol a vizsgálatok között...
Szükséges e másodvélemény?
Tisztelt Doktornő! A véleményét javaslatát szeretném kérni! Van egy egyhe neurogén izomkárosodásom.Volt több MR vizsgálatom ami negatív...
Klinikailag izolált syndroma?
Mini infarktus
Ön szerint ez probléma lehet vagy...