Bal kar és kéz teljes lezsibbadása.

Jónapot! A kérdésem: Bal karom, már hónapok óta zsibbad. A teljeskéz felület is érintve van. Már olyan erős a zsibbadás, hogy esténként komoly fájdalmaim vannak, a fejem szinte egész nap fáj. A vérnyomásom olyan alacsony, hogy csoda, hogy még van keringésem.71/46. A koleszterin szintem most 6, egyébbként 8.2 volt mikor észre vették.Gyógyszert hónapok óta nem szedek rá. A sulyom alig 46kg. Mindig is nehéz fizikai munkát végeztem.Tehát a sport hiánya nem lehet.nem szedem a gyógyszert mert nincs pénzem a kiváltásához.Közben érszükület a lábaimban, ami miatt éjjelente begörcsölnek, véralvadás gátlót és gyomorsav csökkentőt is kéne szednem.Értágitókról meg inkább nem is beszélek. Az orvosom elküldött a karfájdalamam a neurólogiára.Hát éppen most, ott nincs is rendelés mert a doki szabin van.Én meg majd megőrülök a fájdalomtól! Lehet, hogy agybajom van, de szerintem annak van aki ide és nem más orvoshoz küldött.Közben a hátamban meg egy csomó izom totálisan levan keményedve.Jó helyre kéne mennem? Tud segiteni rajtam valaki? A bal kezem 4.ujja meg a hidegtől teljesen érzéketlenné válik.Olyannyira, hogy a keringés visszajötte is kemény fájdalmakkal jár.Tűvel lehetne szurkálni, amig hidegérzet van benne, teljesen érzéketlen.Jegesen hófehér és hullafoltos, mikor a keringés visszatér belé.Lehet, hogy genetikai selejt vagyok, de már nem tudom, hogy mit tegyek.Inkább levágatom a karomat, csak ne fájjon már ennyire.

 

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza karfájdalom témában

Kedves Kérdező!

A fájdalom biztosan nem agyi eredetű, inkább nyaki gerinc vagy a nyaki gerincvelőből kilépő, a kar beidegzését biztosító ideg bántalmáról lehet szó. Ezek azok amelyek fájdalommal járhatnak. Ha az ideggyógyász  jelenleg nem elérhető, reumatológus is tud Önnek segíteni. Addig is nem szteroid gyulladáscsökkentők és izomlazítók jó hatásúak lehetnek a fájdalom csillapításában.Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus

Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
Kérdés: 2009. július 20., 11:42; Megválaszolva: 2009. július 20., 11:42
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Karfájdalom
Tisztelt Doktornő! Egy-két éve könyöktől lefelé fájdalom jön a kezembe, elkezd remegni, majd irányithatatlanná válik mig elnem múlik a...
Belevillanások a karban
A feleségem bal kezében /felemelt karhelyzetben/ áramütés szerü belenyilalást érez, ami felfut a nyakszirt fölé és pár pillanaton belül el is...
Agyi MRI eredmény illetve fülzúgás
Lábfájdalom,alvászavar.
MR lelet értelmezése
Philips Achieva 1,5 T. CD- nem készült. Koponya MR és MRA vizsgálat: Axialis T2, FLAIR és DWI, ADC , coronalis FLAIR, sagittalis T1 súlyozott...