• Életveszélyben érzem magam

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Már 1 hete fent áll egy olyan probléma hogy nap mint nap a vernyogásom megemelkedik esetenként akár 160-180-ra is.. Az orvosok nem találnak semmit azt mondták nekem hogy valószínűleg a sok stressz, ugyanis én pánikrohamos vagyok és ekkor a legmagasabb vérnyomásom 187 volt! Azonban a mai nap folyamán kaptam egy migrénes rohamot vibrált a szemem és fájt a fejem.. noss ekkora elkezdtek begörcsölni,beállni az izmaim és alig bírtam járni szinte mindig majdnem elestem és a beszédem is alig volt érthető és nyelni sem tudtam! Ekkor is nagyon pánikoltam és azt szeretném kérdezni hogy ez a migrén és a pánik együttes hatása volt vagy van valami nagyobb baja? Illetve ezután az esemény után minden teljessen vissza ált tudok beszálni,járni és látózavar sincs. A vérnyomásom jelenleg 120/80 Pulzus: 83 Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a migrén+pánik témában

        Kedves Kérdező! Idősebb életkorban a migrén aurával és a pánik roham együttes fellépése valóban nem veszélytelen állapot.Suerencsére 16 éves korban azonban szövődmények nem várhatók.Valószínűleg valami kiváltó ok állhat a háttérben, konkrétan lelki traumára gondolok, ami a halmozott rosszulléteket magyarázza.Éppen ezért az emlytett stresszfaktorokat kellene kiiktatni az életéből.Kérje szülei, tanárai, barátai segítségét.Súlyosabb esetben orvosi szempontból a megfelelő gyógyszerek adása enyhíti a panaszait.Fájdalomcsillapítók, szorongáscsökkentők adása is megoldás lehet.A magam részéről a homeopathiás szerek adását ilyen esetben nem tartom kellően hatékonynak. Minden jót kívánok.Üdvözlettel. Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. szeptember 02., 16:27; Megválaszolva: 2020. szeptember 07., 06:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!