• Honnan tudhatom meg hogy hány éves koromig élhetek a Hallervorden-Spatz betegséggel?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Tisztelt Doktor úr/Doktornő! Azt szeretném megkérdezni Öntől hogy honnan tudhatom meg hogy hány éves koromig élhetek a Hallervorden-Spatz betegséggel,amit 11 évvel ezelőtt állapítottak meg nálam? Őszinte Mély Tisztelettel várom megtisztelő szíves válaszát.: Csaba.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a Hallervorden-Spatz témában

        Kedves Csaba! Őszintén együttérzek Önnel,de változatlanul azt tudom válaszolni, amit eddig. Nem tudom.Talán az az orvos, aki kezeli magát, ismeri a fizikai állapotát, a betegsége lefolyását többet tud mondani.Véleményem szerint az orvos nem jós,nem mondhat pontos időpontot a beteg halálát illetően. Sok élet tönkrement már félresikerült jóslatoktól. A halál gondolata attól viselhető el,mert nem tudjuk, mikor következik be.Ön is próbáljon megszabadulni a vágytól, hogy ismerje a jövőt.Betegsége elég nehéz teher, ne vegyen magára még többet. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. május 07., 03:05; Megválaszolva: 2020. május 09., 17:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: