• Csecsemő koponyaultrahang eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm, Kisbabánkkal koponya ultrahangon vettünk részt, ahol az alábbi eltérést észlelték: "Asszimetrikus oldalkamrák, jobb oldalkamra 4mm, bal oldali 5,3mm, állományi eltérés nincs." A gyerekorvos azt mondta, hogy ezzel nem kell foglalkozni, minden rendben van a babánkkal, de az interneten fellelhető információk nem nyugtattak meg maradéktalanul. Ön hogy látja, van okunk nyugtalanságra, érdemes elmennünk magánrendelésre egy újabb ultrahang vizsgálatra, vagy megnyugodhatunk? Köszönöm szépen a válaszát!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a Koponya UH vizsgálat témában

        Kedves Kérdező! Gyermekorvosával értek egyet.Ne nyugtalankodjanak.Nem tudom, mit olvasott az interneten,ami ennyire elbizonytalanította.Ha a gyermek fejlődése kielégítő,tényleg minden rendben van. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. március 13., 15:50; Megválaszolva: 2020. április 02., 11:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő
        Mitől igazán ártalmas a cigaretta?
        A hurutos köhögés
        COVID-19 kisokos