• Stressz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Egy hete a könyökömön rejtélyes seb jött ki viszonylag gyorsan 1-2 óra alatt/ egy napos eltéréssel mindkettőn, szimmetrikusan/. Ezzel a panasszal fordultam háziorvoshoz, aki vérvételre utalt. A labor eredményem alapján továbbküldött, tüdőgondozoba illetve hasi ultrahangra, mivel vérképző szervi rendellenességre gyanakszik. Ettől az időponttól kezdve különböző testi panaszaim jelentkeztek. Szédülés, étvágytalanság, általános rosszullét,gyenge gyomorideg,ingerlékenység, kedvtelenség,feszültség . Tegnapra ezek valamennyit javultak viszont most ugy érzem a bal lábam enyhén zsibbad,ami ismét eléggé zavaró és idegessé tesz.A kérdésem, ezek a tünetek idegi eredetűek lehetnek? Köthető szorongáshoz, napokig átélt stresszhez? Idegi eredetűek?

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a stresszhatás témában

        Kedves Kérdező! Ha alóban napokig tartó feszült ,stresszes időszakon esett át, annak lehetnek utóhatásai.Próbáljon megnyugodni,és megvárni a vizsgálatok eredményeit.Ha minden rendben van, akkor mondhatjuk,hogy valóban a stressz váltja ki a leírt kellemetlen tüneteket.Ekkor fontos a kiváltó ok megszöntetése. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. február 02., 10:11; Megválaszolva: 2020. február 06., 07:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: