• Parkinson gyógyszerek mellékhatásai

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő... Édesapán 10 éve parkinson kórban szenved. Jelenleg Razagilint és Madopart szed. A razagilinből reggel 1x a Madoparból 3x fél tablettát. A Madopa bevétele után szokatlan izomrángásai vannak.Nem tud fel állni és legalább három negyed óráig tart ez a furcsa rángás. Szeretném meg kérdezni, hogy sok a gyógyszer vagy kevés.Ha kihadja, nem tud menni. Mi a teendő.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a Parkinson-kór témában

        Tisztelt Kérdező, Az izomrángások a Madopar mellékhatásai lehetnek. A neurológus kezelőorvossal kéne megbeszélni a gyógyszer átállítását. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2015. december 24., 20:39; Megválaszolva: 2015. december 25., 12:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Idegsebész szakorvos véleményére lennék kíváncsi. 3 hónapja egy buli alkalmával elszaladt velem a ló, nagyobb mennyiségű koffein, alkohol, egy csík kokain, illetve reggel 3 cataflam került a szervezetembe. Ez után 5 napig nem aludtam és...
        Jóestét. Szeduléses panaszaim miatt neurologiai vizsgalaton voltam es Koponya nativ Mri. Mostanàban egész napos jobb oldali fejfájàsaim vannak a jobb szemem is faj. Annyira aggodom,hogy komoly problema van,hogy azt is észre vettem a memoriàm nem a...