Mi lehet a bajom? Milyen vizsgálatokra kellene elmennem?

Tisztelt Doktornő! Nagyon fáj a tarkóm, a nyakigerincem és a lapockám. A fejem is fáj és gyaktan szédülök. Zsibbad a karom, a gyürüs és a kisujjam is. Rosszullétek jönnek rám. Izomrángásaim vannak a mellkasomban, illetve a hátamon. Ez az egész úgy kezdödött, hogy sétálás közben azt éreztem hogy egyszerüen nem tudok tovább menni, mintha süllyedne alattam a talaj és gyenge lenne a lábam, nem éreztem rendesen a lépteimet. Aztán egyre rosszabbul lettem.. az arcom bal oldalában fájdalmat éreztem, egy csíkban, a halántékomtól le az állkapcsomig ez folytatódott a a torkomban és a mellkasomban. A lábamon és a karomon mintha hangyák mászkálnának és mintha a szívem össze vissza verne. Agykoponya és arckoponya ct-n voltam.. utóbbin arcüreggyulladást találtak. A vérvételem és a mellkas röntgenrendben. A háziorvos azt irta a papiromra h neuritisz, neuralgia. Erre egyetlen voltaren injekciot kaptam. Aztán elmondtam az orvosnak hogy mostanában ideges vagyok azért mert nem tudom mi lehet a bajom. Erre azt mondta h szorongok, irt fel 0, 25- ös frontint, amit nem szedek. Semmi olyan nem történt velem ami ezt kiválthatja. Neurológus nem irt semmilyen vizsgálatit mert azt mondta hogy fiatal vagyok hogy gerinc problémám legyen. Vajon mi lehet a problémám? Milyen vizsgálatokra kéne elmennem? Elöre is köszönöm válaszát. Tisztelettel: Erika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza szorongás témában

Kedves Kérdező!

A rosszullétek véleményem szerint is szorongásos állapotra utalnak. Ennek okát jó lenne kideríteni, mielőtt nyugtatókat kezdene szedni.

Ön a konfliktusokra érzékenyebben reagál, mint mások. Testi tünetei mögött betegségeket keres, holott ezeket a megoldatlan problémák váltják ki.

Ha nem tud eredményre jutni, forduljon bizalommal először családjához, barátaihoz.Ha eredménytelen, akkor kérje pszihológus segítségét.

Minden jót kívánok.Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. augusztus 06., 19:41; Megválaszolva: 2015. augusztus 07., 07:29
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
PÁNIKBETEGSÉG?
TAVALY TAVASZAL VOLT EGY NAGYOBB LELKI MEGRÁZKODTATÁSOM,AZÓTA SOKSZOR MOSTANÁBAN NAPONTA TÖBBSZÖR IS REMEGÉS JÖN RÁM.ELSŐNEK CSAK GYOMOR IDEGRA...
Szédülés MRI lelet
Kedves Doktor úr! 2 éve szédüléses panaszom.ami enyhe egyensúlyzavarral jár, imbolygó járással. Ebből 6 hónap tünetmentes voltam. Tavaly...
Szorongás?
Üdvözlöm! Egy olyan problémam van, hogy kb másfél éve izomrángásaim vannak testszerte. Mostanában kicsit sűrűbben mint eddig, a lényeg, hogy van...
Megnyugvás végre?
Tisztelt Doktor Úr! Kb. 1 hete írtam Önnek, hogy ALS-től tartok. Elmentem neurológushoz, aki fizikális vizsgálat után nem talált semmit, de azt...
Milyen betegség ez?
Tisztelt Doktornő! Tanácsára, véleményére lennék kíváncsi. 30 éves férfi vagyok, elég régóta hipochonder. Pánikbetegségem is van, ezek igen...