Szédülés, megingás

Tiszteletem! Kb 1 hónapja az alábbit kérdeztem amire válaszolt is Köszönöm! Csókolom! A leletem kontrasztanyagos ct alkalmával: Bal arteria vertebralis kifejezetten gracilis helyenként alig azonosítható, benne az áramlás megfordult.claudi graodu irányú.a főtörzsek eredése telődése szabályos.néha szédülök, de pánikbetegséget is diagnoztizáltak régen.azt szeretném kérdezni, hogy van aki azt mondja szedjek aspirin protectet, van aki a többség azt mondja, hogy sok embernek van ilyen ez egy fejlődési variáció, és nem okoz gondot.Én félelmem az, hogy itt nem alakulhat ki vérrög, vagy elzárodás ami halálos lehet? vagy ez csak az én hülyeségem? köszönöm válaszát. Mivel pánikra hajlamos vagyok mindig szinte naponta az jár a fejembe, hogy elzáródik az ér.Én mint nem hozzáértő ezt úgy gondolom, hogy ott megáll a vér és megalvad majd jön megy.vagy ez nem ilyen egyszerű? köszönettel.Remélem megnyugtatválaszával.köszönöm! De ismét lenne egy kérdésem. Mostanában szinteaponta kétszer kb olyan történik velem, hogy állok és mintha hirtelen nem is lennék magamnál de csak 1 másodperc felordítok ilyedtembe és megkapaszkodok.nagyon mgilyedek, melegség fut rajtam a fejemig, majd mintha mi sem lett volna! De én mindig ettől félek utána annyira ilyesztő.attól félek egyszer az utcán megtörténik, vagy meghalok.de fekve és vezetés közben pl.soha nincs ilyen.csak a félelem.ez lehet halálos akár? vagy merre kutakodjak, vagy ne törődjek vele? nagyon szépen kérem segítsen. Már régen jártam ezekkel orvosoknál de mióta 8 éve pánik volt a diagnózis ezért mind erre fogják.mindig ettől a hirtelen megingástól félek.köszönöm! Régen volt fülészet, szemészet, szív uh, koponya ct mellkas rtg, vérvétel állítólag az rendben.Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza egyensúlyzavar témában

tisztelt Érdeklődő!

nem szükséges még aspirint szedni, attól, hogy a véráramlás rendellenes, még nem lesz trombózisa, mert a ttromvus kialakulásához más egyéb tényezők vezetnek.

Az álva jelentkező rosszulléteket okozhatja ez az áralmlási zavar. de ez nem jelenti azt, hogy meg fog halni! akármennyire is rossz ez az egyensúlyvesztés, nem halálos. A helyzet az, hogy a reális keringési zavarra épül rán a pánik, igaza van a neurológusoknak, akik ráfogják.. ha sikerül megnyugodni és fegyelmezetten, ordibálás nélkül együtt élnie az egyensúlyvesztéssel járó rosszullétekkel, akkor az életét ez nem fogja bonyalítani. csak lazán- mert szorongani nem érdemes, az nem old meg semmit...

Kérdés: 2015. május 18., 08:57; Megválaszolva: 2015. május 20., 00:09
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Nyaki fajdalom
MRI es arc es covid
Tisztelt Doktor Úr! A novemberi Covid fertőzésem óta fáj az arcom, fülem, stb., de minden leletem jó. Egy hete nagyon szédülök és a hangok is...
Agykoponya MR natív vizsgálat
Epilepszia?
Mi lesz, ha lejár az egy év?