• GRANDAXIN 50MG

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr nő! Nekem a problémám 2013 ban kezdődött egyensujzavarral, azóta minden ien esetbe elvégezhető vizsgálaton sőt kezelésen is túl vagyok, egy két pl otoneurologia, MR koponya azóta 7db, belső fül 2db, nyaki gerinc 2db, és még ct ék különböző klinikák magán is tb és is 5 féle fül orrhégész neurologus látott már vizzgálatok tömtelege és negatív de ez a kotyagoos érzés fenn áll, nagyon sok pszihiáternél is jártam nagyon sok féle pszihiátria szert kaptam frontin, citapram, duloxetin, rexetin, rivotril stb stb nemigen asználnak, a frontint most márciusba hosdzu leépittés után teljesen letettem nemtudom hogy az okozhat e elvonást még mindig 1 évig szedtem 3x1 mg. A kérdés fő lényege végülis az lenne hogy halottam erről a grandaxin nevü gyogyszerről hogy érdemes lenne e ezt a benzodiazepint feliratni esetleg jobb lehet e a az eddigieknél? A faciális parézisem amugy 2012 be volt akkor semmi komoly tünetet nem okozott azon kivül ami ezzel jár, 2013 óta járom már ezt az egészet szerintem össze vetve minden szakterület orvosát 70db nál biztos voltam de a probléma sajnos fenáll fizikai vizsgálat se áll, áll fenn amit, már me végeztek volna el, tanácsát szeretném kérni köszönöm szépen Tisztelettel Csaba

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a egyensúlyzavar témában

        Tisztelt Kérdező, A Grandaxin régebbi készítmény, szintén a benzodiazepin csoportba tartozik. Természetesen meg lehet próbálni, de nem feltételezhető jelentős eltérés a Rivotrilhoz, Frontinhoz képest.Több hónappal az elhagyás után nem okozhat elvonásos tünetet a Frontin.Nem tudom, felmerült-e esetleg a benignus paroxizmális vertigo lehetősége. Ha nem, olvasson utána, és a youtube-on talál videókat, amelyek alapján elsajátítható a gyakorlatsor. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2017. augusztus 20., 14:57; Megválaszolva: 2017. augusztus 21., 18:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Az orvosom Cortiment írt fel mikroszkópos colitis feltételezéssel, de arról nem beszéltünk, hogy milyen gyógyszereket szedek és a gyógyszer betegtájékoztatójában fel van sorolva a savlekötő is amiről beszélnünk kellett...
        Tisztelt Doktor/Doktornő! Az egyik hónaljam az alsó részénél (a gödröcskénél) hájasabbnak, hurkásabbnak tűnik, mint a másik oldalon. Jobban megtapogatva egy apró csomó is található benne. Egyáltalán nem érzékeny, fájdalmas, mégis...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció