Zsibbadás, szédülés, rossz közérzet

Kedves weborvos Olyan problemaval fordulok Onhoz, hogy kb 1 honapja elkezdett zsibbadni a bal karom es bal labam (ugyetlenebbek is) labam elnehezul jaraskor, szedulok (olyan mintha almodnék kb) es bele-bele nyilal vegtagjaimba olykor a fajdalom es izmaim es neha fajnak, mint mikor izomlazam van. Bal szemem ugy erzem nehezebben tudom korbemozgatni.  Multkor usztam es utana tiszta lila volt a felso testet es majdnem elajultam. De izomerőm megtartott. Szivemnel es erzek fajdalmat olykor es a pulzusom nyugalmi alalpotban regen mindig 57-60 koruli volt, mar emelkedett 70-75re es 1 honapja ilyen. Gerincfeedulesm van, nyakam rendszeresen ropog, ahogy a gerincem is, nyakam elore dol. Vernyomasom es verkepem rendben van, koponya CT negativ. Ideggyogyasznal voltam ő ér eredetu betegseget allapitott meg es azt mondta biztos valami trauma ért. Ideggyogyasz irt fel: Milgammat, Cavintont, betaserc, divascant, triapdialt. Napi 2-3at mindenbol es ezeket mar 3 hete szedem, de nem erzek javulast. FONTOS MEGEMLITENEM, hogy bal felso szemfogam gyokere be volt gyulladva az év elején, szajsebesz azt mondta varjunk vele meg gyugyul, majd legrosszabb esetben levágjak a gyokercsucs végét. Amig vartunk a gyogyulassal (kb 6honap) bal szemem fájt, es es egyre tobbszor fajt a fejem foleg a bal oldala a szemfog gyokerenel ami a fülemre is kiterjedt (EZEK MEG MINDIG TARTANAK) . Bal kezembe es bal labamba az idegekbe tobbszor belenyilalt a fajdalom is. Majd megjelent kb 1 honapja az elso tunet ami felzaklatott, mint irtam a bal oldal zsibbadasa stb es elmentem a szajsebeszhez, hogy csinaljuk meg a gyokercsucs rezekciot. De a tunetek maradtak utana. 3 hete voltam orrmellekureg rontgenen es bab nagysagu OrrPOLIPOT mutatott a bal orrmelekuregben es ful orr gegesz kronikus arcureggyulladast alapitott meg ez alapjan.Neha hoemelkedes is.Erre szteroidos orrspeayt es gyulladascsokentot kaptam es hasznaljak ra lampat. Etvagyam rendben, aludni tudok, mozogni jarni tudok.Kozerzetem nagyon rossz. Mitol lehetnek

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza zsibbadás témában

Kedves Kérdező!

Úgy gondolom, ismert tény, hogy a fogak és az arc melléküregeinek gyulladása számtalan kellemetlen melléktünetet, szövődményt okozhat. Ezért mihelyt fény derül efféle elváltozásokra, azonnal érdemes megkezdeni a gócok szanálást. Erre különféle antibiotikus kezelések állnak rendelkezésre. Ha a gyulladás letokolódott, krónikussá vált, akkor szájsebészti, fül orr gégészeti műtétekre válhatnak szükségessé. Miután a neurológiai kivizsgálás során a koponya CT-je negatív volt, egészen biztos, hogy koponyaűri szövődményektől nem kell tartani. A gerincferdülésének az úszás kimondottan hasznos lenne, ezért javasolom a folytatást.

Bár a konkrét kérdésével adós maradt, ennek ellenére remélem, hogy hamarosan teljesen rendbe fog jönni.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2014. december 22., 16:20; Megválaszolva: 2014. december 26., 21:37
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Agydaganat?
Lelet értékelése
Szédülés, imbolygás
Vascularis mailformatio
Erős Fejfájás