Zsibbadas, rángatózás, fejfájás okai

Jó napot! Nagyon tanácstalan vagyok mert sok kivizsgáláson részt vettem az elmúlt egy két hónapban, az egész azzal kezdodott, hogy rengeteget fájt a fejem sokszor egy oldalasan, bal oldalt, később mar zsibbadas is elofordult foleg bal arc es bal kéz. neurologus egy beszélgetés soran azt allapitotta meg hogy biztosan migrénem van valamint magnezium hianyom lehet. felírt cinarizin nevű értagitot amit en csupan egy hetig szedtem a magneziumot mai napig naponta ketszer szedem, par hétig jo is volt minden ezen a zsibbadas téren. de közben volt egyszer húgyuti gyulladásom valamint végbélnyílási sebeim. Jelenleg 4. napja kezdetét vette újra a fejfájás, a felkarom rengeteget rangatozik, fajnak az izuleteim, valamint a zsibbadas megjelent nyelvemen, arcom egyik es masik oldalan, orr, homlok, fulek, nyak, vegtagok foleg az ujjpercek. elég tanácstalan vagyok. két hete a húgyuti fertozes elmulasaval teljes vérvizsgalaton estem átt, minden rendben volt. Egyetemre járok. volt vizsgaidoszak, de a tuneteket nem mondahatnam stresz miatt, mert a vizsgaidoszak lejartaval jelentkeztek foleg most újonnan. kérnék szépen tanácsokat. nagyon szépen köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza a zsibbadás témában

Tisztelt Érdeklődő! Panaszai közüla kézrángás az egyetlen, ami miatt talán érdemes visszamenni a neurológushoz. de egyébként valószínüleg nem áll semmmi aggasztó a panaszok mögött, igen gyakoriak, és valóban szressz is okozhatja. Panaszmentességet kívánok!

Kérdés: 2014. május 30., 17:30; Megválaszolva: 2014. június 01., 22:27
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Gyűrűs és kisujj szüntelen...
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés
leukoaraiosis.