Rossz memória, füllzúgás, fáradékonyság, de mitől ilyen fiatalon?

Tisztelt Doktor úr/nő! Már már tanácstalanul állok az előtt, hogy használhatatlan vagyok szellemileg. Ráadásul fizikailag sem érzem jól magam. Alacsony a vérnyomásom 95/56 81pulzus. Hetente 4-5 alkalommal fülzúgásom van, ami eléggé zavaró. Hirtelen éles fájdalmaim vannak a fejemnél haránték tájékon, ami nem tart sok ideig pár percig, de elviselhetetlen, és meglepő. Folyton aludnék, van mikor délután is lepihenek, de ettől csak még fáradtabb leszek. Memória zavarom is van, nem emlékszem arra sokszor, mit mondtam az előző pár másodpercben. Ez iszonyatosan kétségbe tud ejteni, ugyanis mikor beszélgetek másokkal, ez eléggé kellemetlen, főleg ha érvelni. Szédülni is szoktam, mikor guggolok, de már előfordult, hogy ülés közben is elkezdett homályosodni minden. A lábamon pedig egyre több hajszálér, viszér kezd kialakulni. Mind ezek mellett egészségesen élek, nincs káros szenvedélyem, a kávét se tudom meginni, ha meg iszok rosszul leszek és csak fáradtabb leszek mintsem, hogy felpörgetne. Reggel nem tudok tejet inni, mert szédülök tőle. Így a tej fogyasztást is kerülöm reggel. Hozzáteszem este semmi bajom a tejtől. A fejfájások az idő múlásával, pedig csak egyre rosszabbak, mondhatni már évek óta megvannak a tüneteim, de sokkal enyhébbek voltak, és nem volt ilyen széles a skála. Csupán fáradékony voltam és alacsony vérnyomásom volt, de mostanra már a memória gondok eléggé megrémítettek. Nem mondhatnám, hogy elhízott lennék hisz 165/61. Mit érdemes tennem, vagy hova forduljak, hogy megszűnjenek a fejfájások, fülzúgások, memória zavarok, szédülések. Próbáltam már amúgy ginko biloba készítményeket is, vérnyomás emelőt, de egyik sem segített rajtam. Köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza fáradékonyság témában

Kedves Kérdező!

A panaszait olvasva azt hiszem nem szervi baj lehet a háttérben. Lelki problémái lehetnek, stressz, családi vagy anyagi problémák. Amennyiben kivizsgálást akar neurológushoz kell fordulnia. De azt hiszem leginkább szorongás lehet a bajok oka.

Kérdés: 2012. augusztus 05., 21:36; Megválaszolva: 2012. augusztus 09., 23:22
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mi ez a csík a lábamon?
Kedves Doktorúr! Bal lábam talpán néha fura zsibbadásszerű érzéseket érzek és a farizomban görcsök szoktak jelentkezni hosszabb gyaloglás...
Normális jelenségről lehet szó?
Tisztelt Doktor Úr! Két kérdést szeretnék önnek feltenni. Először is, azt elmúlt időszakban többször tapasztaltam, hogy a szemem sarkából egy...
MRI értlekmezés
Sclerosis multiplex