Reumás Arthritis

Üdvözletem! Édesapámnak Arthritise van, gyógyszeres kezelést nem kap.Jelenleg a bal fülére nem hall, és folytonosan zúg, bal kezét s bal lábát időközönként nem érzi.Szakorvos mondta, hogy a nyaki gerince el van deformálódva s nyomja a központi idegrendszert, érdekelne a tanácsa hogy ezzel a jelenlegi helyzetünkkel lehet e kezdeni valamit vagy nincs rá megoldás, a Szakorvos állítása szerint nem lehet és idővel le fog bénulni.Ha esetleg tudna abban segíteni hogy kihez tudnánk fordulni ott Magyarországon, örülnénk neki. Tisztelettel Káplár Leila -Vajdaságból-

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza neurológia témában

Kedves Érdeklődő!

Neurológus szakrendelésre, akár magánrendelésre is, érdemes elvinni az édesapját. Amit leírt, abban sok pontatlanság van, remélem a dolgokat Ön, és nem az orvos keverte össze. A leveléből az sem derül ki, milyen szakorvos véleményére hivatkozik. Az arthritist a rheumatológus kezeli, a központi idegrendszert a neurológus. Azt, hogy mi a betegség oka, bármelyik neurológus meg tudja állapítani.

Kérdés: 2012. június 24., 19:59; Megválaszolva: 2012. június 26., 17:02
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Koponya MR vizsgálat eredménye
Szükséges CT vizsgálat?
Koponya MRI
Tovabbi teendo
Erős szúró, égő, bizsergő...