végtagzsibbadás

Édesapám 2010-ben 9 alkalommal folfox kezelést kapott oxaliplatinnal, végbéldaganat műtéti eltávolítása utáni kezelésképpen. 2010 októberében a kezelések után fellépett végtagzsibbadás azóta is fennáll. Neurológusnál járt, aki nem tudott javasolni semmit, mivel fizikai tényezőt nem talált. Milgamma Neuro többszöri kúraszerű szedése sem segített. Van-e esély a gyógyulásra? Az oxaliplatinról azt olvastam, hogy maradandóan okozhat zsibbadást. Válaszát előre is köszönettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza a zsibbadás témában

Tisztelt Érdeklődő! A panaszt okozhatja a gyógyszer is, a daganat is, a műtét is. Én sem tudok többet mondani, mint az édesapját vizsgáló neurológus. Biztos, hogy a Milgammat tartósan kell szedni. Beszélje meg a háziorvossal, hogy esetleg pszichiátriai segítség nem csökkentené-e a beteg szenvedését. Jobbulást kívánok!

Kérdés: 2012. március 09., 16:41; Megválaszolva: 2012. március 13., 17:02
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Bfs?
Szédülés MRI lelet
fejfájás
fej felszínének fájdalma
Aneurysma gyanú