Hirdetés
      • Teniszkönyök

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Betont dongoltem 1 honapja es megfajdult a konyokom.Sajna rendszeresen hasznalnom kell konyokomet es nem mulik a fajdalom. Kicsit a belso butyok csont mintha megvolna duzzadva. Hogyan lehet meggyogyitani jobb kezem konyoket? Koszonom

        Dr. Bogdán Aurél válasza a teniszkönyök témában

        Elmondása alapján feltételezhető, hogy teniszkönyöke van. Ennek többféle kezelése is lehetséges. Első körben fáslizás, nem szteroid gyulladáscsökkentő krémek alkalmazása. Ha ez nem használ akkor gipszelés és szájon át történő gyulladáscsökkentő szedése jön szóba. Ha ez sem használ lehetséges a fájdalmas helyre történő gyulladáscsökkentő beinjekciózása. Ha ez sem segít akkor marad a műtéti kezelés!


        Kérdés: 2011. szeptember 27., 17:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 18:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: