• EMS/TENS készűlék használható e teniszkönyökre

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteltetem! A szakorvosi vizsgálat után Xilox -ot, Curidol-t, Antiflog pakolást és interferencia kezelést irt fel az orvos. Az interferencia kezelés bő egy hónap múlva lenne időpont. A kérdés az lenne hogy alkalmazható e EMS /TENS készülék addig/Lidl -ben most 8500 ft lehet venni/, vagy mindenképp várjam ki a sorom. A probléma:mind két könyököm fáj mely fájdalom kisugárzik az alkarba "Mk. könyök lat.epicond.nyomérz., j.o.erősebben.Zsibbadás nincs.Kéz szorító erő egyenlő

        Dr. Bálint Anita válasza a EMS/TENS készűlék használható e teniszkönyökre témában

        Tisztelt Uram! Mindenképpen javasolt a TENS készülék beszerzése, hiszen nemcsak a teniszkönyök elváltozást; hanem egyéb kóros állapotokat is egyszerűen tud kezelni vele otthonában. HA TENS készülékkel végzett otthoni kezelés nem hozna kielégítő eredményt, akkor még mindig felveheti az orvosa által javasolt IF kezelést. Üdvözlettel:


        Kérdés: 2018. október 16., 11:59; Megválaszolva: 2018. október 18., 09:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: