Hirdetés
      • Hátfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Egy hete, egy hajlásból való emelés során meghúzodott a hátam, s kb 1 hete a hátam közepén, ha domboritom a háztam, fáj, s kitapitásra, is a gerincem érzékeny egy ponton, kérdeséem, hogy 1 hét után fájhat-e még a hátam egy ilyen meghúzás után, vagy ennek már el kellet volna már múlnia? ha kell milyen rendelésre kell mennem? Válaszát köszönöm

        Dr. Bogdán Aurél válasza a Hátfájás témában

        Általánosságban az ilyen jellegű húzódás 1-2 hét alatt múlik el, de ennek alapfeltétele a pihentetés (fekvés, terhelés kerülése, borogatás, nem szteroid gyulladáscsökkentő krém használata). Ha ezek mellett 2 hét alatt nincs javulás, akkor célszerű egy ortopédiai, vagy traumatológiai szakrendelést felkeresnie.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 12., 15:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 09:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés