• Mikor sportolhatok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1,5 hete vették le a gipszet. Részleges bokaszalag szakadásom volt. Most már szinte nem is érzem csak ha nagyon megfeszítem akkor is csak kicsit. A korházban kaptam 2 hét testnevelés alól felmentést. Mikor focizhatok ismét vagy legalább mikor futhatok? A választ előre is köszönom.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a bokaszalag szakadás témában

        Feltehetőleg 3-4 hétig volt gipszben a lába. Ha 1,5 hete vették le a gipszet, akkor már járkál rajta. Általában, ha fájdalom nincs, a duzzanat jelentősen mérséklődött, akkor 3-4 héttel a gipszlevételt követően bokavédőben, vagy magas szárú cipőben fokozatos terhelés mellett el lehet kezdeni futni.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 19., 22:46; Megválaszolva: 2011. március 22., 23:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés