Bordaközi fájdalom és kattanó érzés

3 napja fájdalmat érzek a jobb oldali bordáimnál a mell vonalában. A fájdalom olyan jellegű, mint amikor az ember térde "kiakad " és mozdulatra kattanó érzéssel jár. Az elmúlt hetekben vírusfertőzés miatt rengeteget köhögtem, lehet-e valamilyen idegbecsípődés, vagy tüdő eredetű? Menjek-e háziorvoshoz, vagy a tünetek maguktól is elmúlnak? Köszönöm válaszát, tisztelettel

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza bordaközi fájdalom témában

Kedves Kérdező!

Panszai miatt orvosi vizsgálat mindenképp javasolt!

Bizonyos vírusfertőzést követően előfordulhat bordaközi, szúró jellegű, esetleg hasogató fájdalom. A mellhártya érintettség kizárása céljából mellkas röntgen vizsgálatot célszerű elvégezni.

Panszai általában néhány napon belül oldódni fognak, úgynevezett non-steroid gyulladáscsökkentő (pl.: Cataflam) jótékony hatású.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. február 28., 21:42; Megválaszolva: 2011. március 04., 13:46
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
A leírt MR eredmény alapján mi a...
Ball váll MR vizsgálati lelet...
Mi a problémám?
Csigolya roppanás ,csont ritkulás
Keresztszalag (15)