Mi lehet velem?

Tisztelt doktor!

A kálváriám kb három hete kezdodott.bizsergo zsibado erzes volt a bal bordaim kozott es elmaradt a menstruaciom.ettol meg annyira nem ijedtem meg met eleg stresszes voltam mostanaban.Teny, hogy soha nem maradt el meg egy mensesem sem. A bizsergo erzes par nap alatt eleg kellemetlen feszulo fajdaloma alakult, majd jott ehez szajszarazsag, hoemelkedes, gyengeseg, alacsony vernyomas es magas pulzus, nagyon vilagos de nem hasmaneses szeklet es neha ego bor erzet.Haromszor lettem otthon nagyon rosszul mire az ugyeletes orvos mert nekem egy vercukorszintet ami 8, 9 volt ehgyomora majd egy orara ra 5, 4.Bevitek a surgosegire ahol az Uh es a Rtg majd egy alap vervetel nem mutatott semmit.a kovetkezo rosszuletemnel az orvos aki kijott mert nekem egy 1.7es cukrot.smet korhaz surgosegi megint semmi. Minden nappal egyre roszabbul vagyok de minden orvos csak elkuld. A borom par hete meg pattanasos volt  most szaraz az is mintha teljesen atalakult volna, a szam idoszakosan teljesen kiszarad es olyankor barmenyit iszom semmit nem segit.Neztek a pajzsmirigy mukodest de nem termel tul.Borzalmasan ketsegbe vgayok esve es nem tudom hova fordulhatnak. A parommal mostanaban szerettnenk kisbabat es akkor ez tortenik. A masodik menstruaciom is elmaradt de a tesztek negativak. A feszito fajdalom van amikor fokozodik bal bordaiv alol indul es a derekamba sugarzik es ha a jobb oldalamra fordulok olyan mintha egy vizzel teli lufi lenne ott. Minden orvos csak a fejet vakarja majd egy hasi uh után elkuld! Nagyon felek kerem segitsenek!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a bordaközi fájdalom témában

Tisztelt Kérdező!


A jelen keretek nem alkalmasak a panaszai kivizsgálására, betegségének a diagnosztizálására.
A cukorbetegség vagy más szénhidrát anyagcserezavar csak vénás vérvételi eredményből állapítható meg. Az ujjbegyből végzett vércukormeghatározás számos technikai hibára ad lehetőséget, ezért cukorbetegség diagnózisára nem alkalmas. Ez a magyarázata, hogy az Ön által leírt eredményekből nem lehet  következtetést levonni.
Szükségesnek tűnik a panaszai részletes kivizsgálása. A kivizsgálási út a háziorvossal kell kezdődjön. Ő továbbküldheti belgyógyászati szakrendelésre, ahol lehetőség van a további kivizsgálásra. Valószínűleg nőgyógyászati vizsgálat is szükséges a menstruáció elmaradására tekintettel.

Üdvözlettel: Dr. Laczkó Andrea, diabetológus

Kérdés: 2009. június 03., 18:00; Megválaszolva: 2011. október 04., 08:52
Kérdések és válaszok: Cukorbetegség (diabétesz)
Emelkedett éhgyomri cukorérték
Terhesség, keton a vizeletben
Terhességi cukorbetegség
Esti inzulin
Deflazacort Bőrgyulladásra