• Borda

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

         

        Múlt héten a mellkasom úgy fájt, mintha megzúzódott volna,

        pedig nem ütöttem be. A bordámon elöl és a  boracsont végénél duzzanatokat (csomókat) érzek, amik eléggé fájnak, ha hozzáérek. Hőemelkedésem is van (37, 3 - 37, 8). Kb. két napja a torkom is begyulladt és a hangom is rekedt lett.

        Kérdésem az lenne, hogy ez mitől lehet? Okozhat e ilyen tünetet az asztmás gyógyszer.

        Köszönettel:

                        Bné

        WEBBeteg szakértő válasza a bordaközi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az asthmás gyógyszernek valószínűleg nincsen köze ezekhez a tünetekhez. Elképzelhető, hogy a felső légúti hurut kórokozója okozza az ízületi gyulladást is. Nagy valószínűséggel nem szteroid gyulladáscsökkentő (pl. Cataflam) hatására néhány nap alatt megszűnnek ezek a panaszok!

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-04 17:11:26; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.