Csuklótörés

(16 éves vagyok)agusztus 22-én törtem el a csuklómat egy focimeccsen.szeptember 15-én kell, hogy levegyék a gipszet.az volna a kérdésem, hogy mennyi időt kéne még pihentetni a csuklómat, mert szeretnék elkezdeni járni kondoterembe.1-2 hét pihentetés után már lehetne-e járni konditerembe.(csuklóvédő segit valamennyit abban, hogy hamarabb mehessek és hogy ne erőltessem meg? )és milyen vitaminokkal vagy más dolgokkal lehet elősegiteni a gyógyulást? Előre is köszönom válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza a csuklótörés témában

Tekintettel az életkorára semilyen vitaminokra és gyógyszerekre nincs szüksége a tökéletes gyógyuláshoz, persze csak akkor ha vegyesen táplálkozik, fogyaszt tejtermékeket. A gipszlevételt követően kérje ki a kezelőorvos véleményét. Általában 2-4 hét után szoktuk a teljes terhelést engedni, de ez függ a gyógyulás mértékétől, melyet a gipszlevételt követő röntgenen fognak megítélni.

Kérdés: 2010. augusztus 27., 13:58; Megválaszolva: 2010. augusztus 31., 15:14
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma
Rotator köpeny syndroma
Csípőfájdalom