• Injekció helye fáj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! 30 éves nő vagyok, hátfájással felkerestem ma egy magánrendelést, ahol a doktor úr (ortopéd orvos) jól megvizsgált, végignyomkodta a gerincem és a hátamat, majd a helyre, ahol a fájdalmat jeleztem, kaptam egy injekciót. Nem tudom, hogy mi volt az. A doktor úr előtte csak annyit kérdezett, hogy ugye, kihúzták már fogamat, mondtam, hogy igen, nem voltam rosszul még a fogászaton kapott szuriktól. Nem fájt az injekció, és egy rövid ideig a hátam sem, de most, 4-5 óra elteltével nagyon fáj a hátam azon a környéken, ahová kaptam. Kérdezném, hogy ez a fájdalom normális-e, ha igen, mennyi idő után várható javulás? Forduljak-e orvoshoz, vagy várjak türelemmel? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: K.

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a hátfájás témában

        Tisztelt Kérdező! Valószínűleg a foghúzást a Lidocvaain nevű érzéstelenítő miatt kérdeezte, mert azt is tartalmazhatott az injekció, illetve Diprophost is nagy valószínűséggel tettek bele. Nem természetes, hogy az injekció helyén nagyobb fájdalom alakuljon ki, így ha nem múlik, akkor menjen vissza a rendelésre. Addig próbálja meg vizes ruhával beborogatni. Ha légzéssre is fokozódik a fájdalom, akkor pedig kell sürgősen csinálni egy mellkas röntgent.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 17., 19:31; Megválaszolva: 2010. augusztus 18., 11:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés