Csukló

Üdv.

Az én csuklóm eltört nem kapcsozták , porcleválás is volt nincs varrat semmi csak visszarakták és a gipszet 1 héttel hamarabb levettem de vigyáztam a kezemre utánais nem ütöttem meg ugy hogy fájjon meg semmi de most a csuklom kattog ha forgatom.a kérdés az lenne hogy el e fog ez mulni esetleg lehet e attol hogy nem fort össze rendesen? 14évesvagyok.

elfog ezmulni? csonterösitötkéneszednem?

elöreis köszönöm

Dr. Csuth Ágnes válasza csuklótörés témában

Kedves Kérdező!

Csonterősítőre nincs semmi szükség. Az, hogy mi lehet a pontos oka annak, hogy kattog a csuklója röntgenvizsgálat nélkül nehéz megmondani. Azt javaslom, menjen vissza oda, ahol ellátták a kezét. A kontroll vizsgálaton kiderülhet, hogy mi okozza panaszát.Üdvözlettel: Dr. Bogdán Aurél, ortopédia-traumatológia szakorvos

Kérdés: 2009. augusztus 11., 21:06; Megválaszolva: 2009. augusztus 11., 21:06
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Csuklótörés komplikációk...
Az idős, 2. típusú cukorbeteg édesanyám 15 napja eltörte a bal csuklóját. Esés közben beütötte a könyökét is, amin sötét lilla ütési folt...
Csuklótörés utáni probléma
T.Doktor úr! 14 éves koromban lassan már 7 éve eltört mind a két csuklóm egyszerre, mindkettőt altatásban kellett helyre tenni. 4 hétig volt...
Csuklótörés
Tavaly májusban (2013május) biciklis esés során csontferdüléses csuklótörést szenvedtem, megműtöttek, azaz egy présbe tették a kezem, és azt...
Csuklótörés
Tisztelt Doktor Úr! Csuklótörés után múlt pénteken vették le a gipszet a kezemről. Röntgen alapján a törésvonal már alig ismerhető fel, a...
Csukló törés (radius distalis)...
Tisztelt DoktorÚr! 2012.03.11.-én Franciaországban eltört a bal csuklóm (fract.radius distalis) . Begipszelték úgy ahogy volt, majd másnap egy...