• Érdemes csontkovácshoz menni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszlet Doktor Nő/úr!

        Tavaly, 2008.februárjában nyaki fájdalom, és bal kar fájdalom miatt fordultam orvoshoz, nyaki gerinc, kétirányú rtg felvételt készítettek.Következő a lelet:

        A fiz.nyaki lordosis ellapult. A C-D átmenetben mérs.fokú torsis scoliosis látható. A C III.-VII.. csigolyákon kis spondylosisos peremmegnyúlások láthatók. A III.-VI.poprcrés mérs.szűkebb, leginkább a  IV. és V.

        A csontszerkezet ép.nyaki borda nincs.

        Most 2009 májusában újra jelentkeztek a panaszok, de most napi szinten.

        A háziorvosom annyit mondott hogy megvan csavarodva a csigolyám, írt fel mydetont, de én erre nem szeretnék gyógyszert szedni.

        Van esetleg erre valami más megoldás, szükségesek -e újabb vizsgálatok?

        Gyógymaszzázs enyhíthet a fájdalmakon? Csontkovácshoz érdemes elmenni?

        Előre is köszönöm válaszát!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a kar fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha nem szeretne tartósan gyógyszert szedni, akkor megpróbálható UH-os, vagy tenz kezelés, masszírozás. Valószínűleg meszesedés, kopás okozza a panaszokat, illetve ehhez társuló izomgörcs, emiatt javasolt a háziorvos Önnek eredetileg Mydetont.
        A csontkovács is sokat segíthet, azt is meg lehet próbálni!

         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-08 20:17:27; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!