bal kar röntgen

Tisztelt Doktornő Előző kérdésemben a bal karfájdalmamról érdeklődtem. Azóta voltam röntgenen. A lelet a következő. Bal könyök és alkar csontjainak terlütén ép csontszerkezet ábrázolódik, csak a porc.coronodieus ulnae ventralis peremén látszik kis arthrosisos csontos felrakódás. Az izületi rés megtartott tágasságú. Megmutattam a házorvosnak, de nem mondta, hogy esetleg hova kéne mennem.Fájdalom csillapítót kaptam, és kenőcsöt. Kérdésem az lenne, hogy ez a probléma el fog e múlni, vagy tehetek e valamit, mert még mindig fáj.Köszönettel.Éva

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Puskás Réka válasza kar fájdalom témában

Kedves Kérdező!

Sajnos, az előző kérdését nem tudom azonosítani, így csak erre a mostanira adhatok választ.

Ez a röntgen minimális könyök porckopásra utal. Ettől csak pihenés utáni mérsékelt fájdalma, merevségérzése, lehet cipekedés nehézségével. Általában az ilyen röntgenek nem adnak választ a betegek kérdésére, elég valószínű, hogy az ön esetében sem. Ha a panasza kifejezetten könyöktáji, éjjelre kenje be a könyökét és tegyen rá meleg borogatást.

Ha nem az, akkor sajnos, nem tudok most válaszolni. Az egész kérdést egyszerre kell látnom.

Üdvözlettel,

Puskás Réka

Kérdés: 2013. október 16., 09:19; Megválaszolva: 2013. október 23., 10:14
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Furcsa karfájdalom
Üdvözlöm, 39 éves nő vagyok. Pár hete furcsa fájdalmaim vannak mindkét karomban. A fájdalom nem állandó, belenyilallások, hol az egyik, hol a...
Bal kar fájdalom
Tisztelt Doktorok. Körülbelül 2 hete kezdett el fájni a bal karom, először még csak a felkar most már a könyök és vállamtól a nyakamig hat a...
Enyhe fádalom a hónaljban
Szép Napot! Kb 3-4 hete időnként enyhe fájdalmat érzek a bal hónaljamban! A fájdalom a kar emelésekor érződik inkább! (a könyök...
Érdemes csontkovácshoz menni?
Tiszlet Doktor Nő/úr! Tavaly, 2008.februárjában nyaki fájdalom, és bal kar fájdalom miatt fordultam orvoshoz, nyaki gerinc, kétirányú rtg...
Csontritkulás