Hirdetés
      • Jobb oldali lapcka táji fájdalom lehet mell daganat tünete?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Kb 2 héttel ezelőtt minden előjel illetve megterhelés nélkül elkezdett fájni a jobb lapockám ami sugárzik a vállam hónaaljam felé..először azt hittem hogy mégis meghúztam és ezért fáj..de a fájdalom nem csökkent ha egésznap mozgásban voltam alig tudtam tartani magam csak ha lefekszem akkor csillapodik a fájdalom illetve ha egész éjszaka pihenek az ébredés utáni órákban nem is érzem de aztán ha nem pihenek jön a fájdalom. Igazából tanácstalan vagyok hogy milyen szakorvoshoz forduljak ezzel a problémával illetve egy ijesztő dologra is ráleltem a neten ez pedig az emlődaganat..tényleg lehet ez a hátfájás tünete még akkor is ha pihentetésre abszolút elmúlik a fájdalom? Semmilyen más tünetem fájdalmam csomóm stb ni cs.Édesanyám 4 évvel ezelőtt emlődaganat illetve áttétei miatt hunyt el. Válaszát előre is köszönöm Krisztina

        Dr. Puskás Réka válasza a hátfájás témában

        Kedves Kérdező! A panasza inkább mozgásszervi problémára utal. Az ilyen fájdalmak nyaki vagy felső háti eredetűek szoktak lenni. A éjszakai nyugalom ha megtartott, tehát ágyban fekve nem fáj, az leginkább erre utal. Az emlőrák rizikója természetesen nagyobb az ön esetében, mivel az édesanyjának is volt, emiatt önnek is szükséges ellenőriztetnie az emlőit. Ez a panasza azonban legnagyobb valószínűséggel nem attól van. Háziorvoshoz, majd reumatológushoz forduljon a panaszával, ha még fennáll. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2018. július 27., 19:30; Megválaszolva: 2018. augusztus 21., 18:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: