Hirdetés
      • Izületi gyulladas

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok! 8.hete sok izületi gyulladassal szenvedek. Elöször csak a kezek és a talp. Majd áttért minden izületre. Ami éjszaka és reggel iszonyatosan fájtak. A kezeimet nem birom ökölbe szoritani. Jelenleg góc kutatas folyik. Fogaknal sajnos talaltak is. 3db fogat mar kihuztak. Még van egy pár.... máshol eddig problémat mem talaltak. Véreredmény tökéletes. Minimalis gyulladast mutatott csak. Kérdésem az lenne ha valóban a fog okozza ezt a fajdalmat, góctalanitas utan mennyi idő még a fájdalom elmúlik. Másik kérdésem az lenne, ha esetlegesen nem a fog okozza merre indulhatnék még vizsgálatra ami eredményt mutatna? Válaszukat köszönöm! Viola

        Dr. Puskás Réka válasza a ízületi gyulladás témában

        Kedves Kérdező! Góctalanítás után 3 hónapig javulnak a góc okozta tünetek. Ha nem gyógyulnak meg, reumatológiai szakorvosi vizsgálatra kell menni. Innen szükség esetén tovább irányítják a sokízületi gyulladásokkal foglalkozó úgynevezett artritisz centrumba. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2018. május 08., 10:27; Megválaszolva: 2018. augusztus 23., 18:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: