Vádli Fájdalom

Tisztelt Dr Nő/Dr Úr! Októberben voltam ultrahang vizsgálatot mert fájt a jobb vádlim. Izom sérülést akkor nem láttak, de felületi véna trombózist diagnosztizáltak. Azóta vérhígítót szedek. A vádlimat azóta sem tudom terhelni, mindig megfájdul. Pár napja voltam újra ultrahangon, akkor azt mondták mélyvénás trombózisra utaló jelek nincsenek, de a középső izomréteg mély fasciájánál kb 15 mm-es szakaszon az izomrostok részleges desinsertiója látható. Mi a teendőm ezután, hova fordulhatok ezzel a panasszal? Egyszerűen várjak, amíg meggyógyul az izmon vagy érdemes tovább vizsgálni? Köszönettel H.Levente

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza izom fájdalom témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. A lelet alapján felvetődik az izmok érintettsége is, de ennek pontos megítélése céljából elengedhetetlen a szakvizsgálat. Keressen fel egy baleseti, vagy ortopédiai szakrendelést.

Kérdés: 2015. február 24., 10:25; Megválaszolva: 2015. február 28., 11:38
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Állhat a panaszok hátterében...
Nyaki gerinc lelettel kapcsolatos...
Lelet értelmezés
Isiász kezelése
Derékfájdalom