Hirdetés
      • Miért fáj a jobb kézfejem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorok! Lassan 1 hete fáj a jobb kézfejemtôl a csuklómig.Olyan mintha kést szurkálnának bele. Rendszerint éjjel kb. a hajnali de fôleg a reggeli órákban jelentkezett viszont mostmár nappalbis fáj de akkor gyengébben. Orvosnál nem voltam vele. Amikre gondoltam: vmoféle gyulladás;mert a nappali hidegben sokat vagyok kinn kesztyû nélkül vagy pedig a stressz közbeni ropogtatások. A kezemem semmiféle elváltozás nem látható. Remélem tud segíteni vmi házi gyógymóddal!

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a kézfájdalom témában

        Tisztelt KÉrdező! próbálja meg az Inno Reuma gélt, mely recept nélkül kapható, gyógynövénytartalmú kenőcs. Ha nem múlnak a apanszai, akkor mutassa meg egy reumatológusnak.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 11., 10:58; Megválaszolva: 2011. december 13., 19:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés