• Remifemin ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő/Úr!5 éve,/40évesen/ volt egy teljes méhkivételem,petefészkek,méh.környező mirigyek.Már szinte mindenféle"bajom" volt,van azóta és semmilyen megoldást nem tudok.Kezeltek pánikbetegséggel.pedig lehet,hogy az is csak a hormonok játéka miatt volt.Mindenféle vizsgálatom voltam:szapora szívverés:EKG ,holter jó! Vérkép:jó.MÉgis sokszor rámjön hirtelen szívdobogás.Nem túl erős és csak ritkán ,hőhullám.Most néztek nálam FSH és ösztrogén szintet,az ösztrogén szintem alacsony.Lehetnek emiatt ilyen mindenféle kellemetlen "bajaim"?Ön javasolja e hogy szedjk Remifemin pluszt? Köszönöm válaszát üdv. Á,_né

        Dr. Boros Miklós válasza a menopauza témában

        Kedves Kérdező!A panaszai miatt keresse fel a legközelebbi Menopauza szakrendelést.A Remifemin már lehet,hogy kevés lenne a tünetek kezelésére.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 01., 00:28; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 14:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés