Remifemin?

Tisztelt Dr.Nő/Úr! 5 éve, /40évesen/ volt egy teljes méhkivételem, petefészkek, méh.környező mirigyek. Már szinte mindenféle"bajom" volt, van azóta és semmilyen megoldást nem tudok.Kezeltek pánikbetegséggel.pedig lehet, hogy az is csak a hormonok játéka miatt volt. Mindenféle vizsgálatom voltam:szapora szívverés:EKG, holter jó! Vérkép:jó. MÉgis sokszor rámjön hirtelen szívdobogás.Nem túl erős és csak ritkán, hőhullám. Most néztek nálam FSH és ösztrogén szintet, az ösztrogén szintem alacsony.Lehetnek emiatt ilyen mindenféle kellemetlen "bajaim"? Ön javasolja e hogy szedjk Remifemin pluszt? Köszönöm válaszát üdv. Á, _né

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a menopauza témában

Kedves Kérdező! A panaszai miatt keresse fel a legközelebbi Menopauza szakrendelést. A Remifemin már lehet, hogy kevés lenne a tünetek kezelésére.

Kérdés: 2011. augusztus 01., 00:28; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 14:38
Kérdések és válaszok: Menopauza
Rosszullétek a pre-menopauza alatt
Szükség van-e küretre?
Hormon szedése
Bordataji fajdalom
libidó és menopauza